23 kommentarer

 1. Med både din og Katrines rigtige gode anmeldelse af Homeland, blev jeg nødt til at tjekke traileren ordentlig ud. Jeg så traileren, fandt første afsnit, og stoppede først da jeg løb tør for afsnit. Nu har jeg bare abstinenser – jeg vil se mere! NU! Kan de ikke bare begynde på sæson 3 nu, så jeg ikke skal vente så længe – for det kan jeg jo virkelig ikke! ;)
  Forresten glæder jeg mig meget til, at læse flere/andre anmeldelser fra dig – jeg er i hvert fald overbevist om, at der nok skal være noget blandt, som jeg bliver nødt til at se :)

  • Kia

   Yes, flere serieanbefalinger og generelle filmanmeldelser coming up. Fedt du kunne lide Homeland! :)

 2. Berit

  Ser American Horror Story efter at have læst om serien på din blog. :)

 3. Skønt med nogen anmeldelser :)

  Knus herfra
  http://ninnasverden.bloggersdelight.dk/

  Husk at tjekke min GIVE-AWAY
  http://ninnasverden.bloggersdelight.dk/2013/01/anmeldelse-give-away/

 4. Jane

  På din anbefaling gik jeg igang med New Girl og Homeland og blev HOOKED (især Homeland er slet ikke til at slippe igen…)! Tak for tippet, glæder mig til flere gode råd til serier og film:)!

  • Kia

   Fedt at høre! :) Flere anbefalinger coming up.

 5. Hs

  Hej Kia!
  Du må undskylde at jeg spørger om dette, når det slet ikke har noget med indlægget at gøre :) Men vil lige høre om du synes at man skal tage en str. mindre i fiveunits jeans, tænkte på modellen sophia? Kan nemlig huske at du synes at de måske var lidt store i det :)

  God aften!

  • Kia

   Tror du skal tage din almindelig størrelsen i Sophia modellen. De er ikke store i det.. ;)

 6. Jeg har stadig Homeland til gode, men Breaking Bad er super fed.. Er næsten igennem første sæson :) fedt med noget inspiration til flere :)

 7. Nadja

  Dejligt med et indlæg om serier, især når man som jeg er så dårlig til at finde noget godt i fjerneren.
  Vil også gerne anbefale folk at se True Blood.. Jeg er slet ikke til vampyrgenren, og har til tider følt mig meget alene da jeg ikke anede om jeg var på team Edward eller team Jacob;)
  MEN en søndag hvor jeg var syg og havde meget ondt af mig selv, blev sæson et af True Blood vist , og jeg glemte fuldstændig at have ondt af mig selv;) Dagen efter tvang jeg min bror i Fona efter sæson både sæson to og tre, var hooked som jeg ikke har været siden SATC. Desuden er Alexander Skarsgård altså ikke helt slem at kigge på.. Wink wink

  • Kia

   Jaaa, True blood har jeg også anbefalet før. Elsker True blood!

 8. Årh, jeg blev glad helt ned i maven, da jeg så din anmeldelse af De Unge Mødre.
  Det er mega meget min guilty pleasure sådan en kedelig søndag eftermiddag.
  Plejer at skamme mig lidt over det, men no more :D

  • Kia

   Hahah, det er ikke en skam! Elsker DUM! :)

 9. Lov mig at du ser serien “Nip/Tuck” den er så fantastisk :) Jeg har set alle 6 sæsoner på under en måned på netflix fordi jeg blev SÅ BIDT af den. Den er bare gooooood :)

  • Kia

   Been there, done that.. ;) Den er gooooo.

 10. Hov – Hvor er Dexter? USAs bedste serie?

  Sons of Anarchy er nu også god underholdning…

  • Kia

   Dexter har aldrig helt fanget mig.. :S Sons of Anarchy har jeg set en del af og den er jeg fan af.. :)

 11. Bine

  Jeg synes at det er så fedt, at du har lavet Serie Søndag. Takket være dig har jeg set Breaking Bad (en af mine yndlings serier), Sons of Anarchy, New Girl og Walking Dead. Fik dog også anbefalet Breaking Bad og Walking Dead af andre, men lige efter din anmeldelsen af Breaking Bad gik jeg igang med serien.. og pludselig havde jeg set den færdig på alt for kort tid.

  Jeg håber på at se flere serie anbefalinger i fremtiden :)

  • Kia

   FEDT du kunne bruge det! :) Selvfølgelig – der kommer masser i 2013.. ;)

   • Bine

    Yay! Det ser jeg bestemt frem til :)